Over ons

https://brouwerijdeengel.nl/wp-content/uploads/2023/07/Over-ons.png

We make, what we love OVER ONS

Wij zijn De Engel Amsterdam.
De voormalige kerk is getransformeerd in een unieke plek waar brouwerij, bistro en boutique samenkomen in een bijzondere ambiance. We brouwen acht speciaal bieren die we wisselend op tap hebben.

We koken in Frans Baskische stijl waarbij de heerlijke gerechten en dranken nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Naast de speciaal bieren, hebben we een aantrekkelijke wijnkaart met goede wijnen uit de regio Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje. Onze desserts zijn traditioneel maar lekker en met zorg bereid. De cocktails worden vers gemaakt door onze bar tenders.

Wij verwelkomen u graag als gast in ons restaurant en onze cocktail bar. Daarnaast geven we rondleidingen in de brouwerij en zijn er verschillende mogelijkheden voor bier proeverijen. Voor groepen vanaf 8 personen raden wij u aan een reservering te maken via onze reservering optie.

Tasting forwardMissie & Visie

Gastvrijheid, uitstekende service en ambachtelijk eten en drinken, is wat je mag verwachten bij De Engel. Dit staat boven alles op de eerste plaats. Het prachtige monumentale pand met art deco elementen, bijzondere ambiance, midden in de dynamische wijk de Pijp, geven je bezoek een extra dimensie.

Onze producten zijn goed en eerlijk, ons bier is ambachtelijk gebrouwen. We streven een zero waste beleid na, waarbij we alles hergebruiken voor zoverre het mogelijk is. Zo hebben we ook oude bijzondere of waardevolle elementen in het pand, achter gelaten door onze voorgangers, in ere hersteld en er een passende bestemming aan gegeven. Niets is zomaar verloren gegaan, met heel veel inzet, energie en arbeid is het huidige resultaat tot stand gekomen.

Wij danken onze partners en crowdfunders voor hun steun en vertrouwen en streven naar een langdurige samenwerking. Wij geloven in samenwerken met leveranciers, waar mogelijk gebruiken we de lokale producten, om een maximale kwaliteit te blijven waarborgen.

Onze gasten zijn dagelijks welkom voor lunch, borrel en diner of in onze shop waar je o.a. onze eigen bieren mee kunt nemen naar huis.

https://brouwerijdeengel.nl/wp-content/uploads/2024/03/Missie-en-visie.png

Be our guest, we invite youERVAAR DE UNIEKE BELEVING

Ambachtelijke bieren
Acht ambachtelijke speciaal bieren met originele recepturen van onze meesterbrouwer
Gastvrijheid
Met engelen geduld ontzorgen wij onze gasten en geven we u een bijzondere beleving
Unieke locatie & ambiance
Midden in de Pijp aan de dynamische Albert Cuypmarkt vind u ons in een karakteristiek monumentaal pand
Swing & Shop
De boutique en dansvloer nodigen u uit om nog even te blijven hangen bij de Engel