TROUWFEEST

An extraordinary weddingTROUWLOCATIE DE ENGEL AMSTERDAM DE PIJP

De Engel is een buitengewone trouwlocatie aan de grootste markt van Europa en midden in het Amsterdamse Quartier Latin. Op zondag is er geen markt en dan zijn we te boeken als trouwlocatie. We doen dat uiteraard op exclusieve wijze en voor gezelschappen tot 500 personen. En waar kunt u dat beter doen dan in een voormalige kerk?

Niet zomaar een trouwlocatie dus.

De Engel kent een rijke geschiedenis en bevindt zich centraal in Amsterdam-Zuid en nabij het centrum van Amsterdam. Hier kan er getrouwd worden in elk seizoen. Een unieke en rustige plek midden in de hoofdstad, waar de monumentale architectuur perfect wordt gecombineerd met moderne faciliteiten. Onze locatie biedt u alles voor de perfecte dag. U bent bij ons dus in goede handen.

https://brouwerijdeengel.nl/wp-content/uploads/2023/08/Event-1.png
https://brouwerijdeengel.nl/wp-content/uploads/2023/08/Event-2.png

ONDERSCHEIDENDE SERVICE OP DE TROUWLOCATIE

You never forget your first sip

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste mensen die met hun ervaring precies weten waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen. Zo zit bijzondere service op hoog niveau in onze genen. Onze chef-kok werkt met verse producten en de bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten presenteren wij altijd op bijzondere wijze.

Met onze ervaring denken wij graag met u mee over de invulling van uw dag en kunnen wij binnen elk budget iets bijzonders bieden om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

Bent u nieuwsgierig naar onze locatie of de service? Op de volgende data nemen wij deel aan de Open Top Trouw Locatie Route en staan onze deuren wagenwijd voor jullie open: xx xxxxx 2023.