SERVICE EN GASTVRIJHEID

We offer, what we loveONTZORGEN & VERZORGEN

Wij geloven dat duurzame samenwerkingen ons verrijken en daarom hebben wij mooie samenwerkingen opgebouwd met leveranciers, die wij partners noemen. Samen sta je sterker. Vanuit onze visie werken we daardoor samen met diverse vaste partners en kan ons team u volledig ontzorgen en kunnen we veel voor u betekenen. Eten, drinken, licht, geluid, decor, muziek, fotografie, activiteiten, aankleding, vervoer en meer; we adviseren en verzorgen u graag!

https://brouwerijdeengel.nl/wp-content/uploads/2023/08/Event-1.png
https://brouwerijdeengel.nl/wp-content/uploads/2023/08/Event-2.png

PERSOONLIJKE AANDACHT & ERVAREN TEAM

Passion to serve

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Bij ons staan u en uw gasten centraal en creëren we samen iets speciaals. We delen graag onze kennis en ideeën en kunnen een deel van de organisatie verzorgen óf de totale regie in handen nemen. Ook fijn; u heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie.

Ons gastvrije team heeft oog voor detail en staat klaar om uw gasten, met passie, kwaliteit en gastvrijheid, een beleving te bieden. Verrassen, verzorgen en verbinden zijn onze uitgangspunten voor ieder evenement.